Samenaankoop van gas en elektriciteit

23/02/2011Onder de noemer 'samenstroom' organiseren sp.a Vlaams-Brabant, curieus, ABVV Vlaams-Brabant en de socialistische mutualiteit van Brabant een groepsaankoop van groene elektriciteit en gas.

"Volgens de VREG betaalt een Vlaming gemiddeld 238,03 euro te veel voor zijn gas en elektriciteit", zegt Bruno Tobback, voorzitter van sp.a Vlaams-Brabant. "Ook in een studie van Test-Aankoop blijkt elektriciteit bij ons duurder dan in onze buurlanden. Eerdere groepsaankopen in andere provincies toonden nochtans aan dat in groep gas en elektriciteit bestellen een flinke besparing oplevert voor deelnemers. Daarom willen wij nu ook in Vlaams-Brabant gaan voor goedkopere energie. Elke deelnemer kan toch rekenen op een besparing van meer dan 200 euro per jaar. We kiezen ook voor groene energie, zonder meerkost, om ons steentje bij te dragen in de strijd tegen de klimaatopwarming. Willen we tegen 2050 naar 100% groene stroom gaan, dan moeten nu dringend beginnen."

samenstroom.jpg

Inschrijven

Geïnteresseerden kunnen tot 31 mei vrijblijvend inschrijven voor de groepsaankoop. Op 1 juni kunnen energieleveranciers hun prijsvoorstel uitbrengen en nadien krijgt elke deelnemer een persoonlijke offerte. Pas dan beslist de deelnemer of hij overstapt naar de nieuwe leverancier. Meer informatie: http://www.samenstroom.be

 (Het Laatste Nieuws, (KBH) 23/02/2011

 
< Vorige   Volgende >
 Focus  

14/03/2012  - Bij zo'n drama past enkel stilte

rouwband sp.a.jpgHierbij wil ik mijn diepste medeleven betuigen aan de familieleden van de verongelukte leerkrachten, begeleiders en chauffeurs. Ook aan de ouders, familieleden en klasgenootjes van de verongelukte kinderen bij het tragische busongeval van 13 maart in Zwitserland, oprechte deelneming. 

"Mijn gedachten gaan uit naar de families, collega's en vrienden van de slachtoffers."

Hier kan je doorklikken naar het rouwregister van de school te Heverlee en klik hier voor het rouwregister van de school te Lommel.

Veel sterkte.

 

 
 
Home
Wie is ?
Parlementair werk
In de pers
Foto's
Links
Contact